Om os

Vores mission statement!

Det her er også til dig!


Til dig der syntes det er hårdt at være forælder, dig der stresser over en latte aftale, dig der ammer og dig der ikke ammer og dig der blæser på det perfekte.


Dig der føler dig målt og vejet, dig der er træt af gode råd, dig der har dårlig samvittighed og dig der drømmer om at lege mere.

 

Hos os kan du finde tonsvis af gylpeklare bodyer, kærlig hjælp til røde numser, gode sko til kolde fusser, hjælp til ondt i maven, søvn-hjælpere, sjove legekammerater og tusindvis af andre gode, brugbare hjælpere til børn fra 0 til 8 år, i god kvalitet til lave priser.

 

Vi giver nemlig rabat på ALT. Vi har placeret alle vores produkter i forskellige rabatkategorier. Det betyder at du kan mixe på kryds og tværs blandt praktisk tøj, hjælpsomt udstyr og underholdende legetøj.

 

For kun sådan får vi ALLE med. Også dig der stresser over mor-glansbilledet og dig der ikke syntes at barsel er én lang ferie.

 

På den måde kan dig der drømmer om at arbejde mindre, dig der drømmer om at komme ned i gear og dig der hellere vil bruge mere tid på børnene, også komme i mål.

 

Her kan du nemlig få råd til hverdagen. Derfor er vi også til dig!

 

Velkommen indenfor – vi håber du nyder at være her